top of page

Ünlü Rus piyanist Evgeny Grinko müzik yolculuğunu hayranlarıyla paylaşıyor

Ünlü piyanist Evgeny Grinko, Yapı Kredi bomontiada The Populist’in her ay heyecanla beklenen Yüz Yüze sohbetlerinin ocak ayı konuğu olacak.

Valse, Jane Maryam, Serenade ve One Upon A Time gibi eşsiz eserlere sihirli parmaklarıyla hayat veren piyano dehası Grinko, müzik yazarı Murat Beşer’in ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşacak. Evgeny Grinko, 8 Ocak Pazar günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’te gerçekleşecek etkinlikte sıra dışı müzikal yolculuğunu sevenleriyle paylaşacak.

The Populist’in yoğun ilgi gören Yüz Yüze sohbetlerinin ocak ayı konuğu ünlü Rus piyanist ve besteci Evgeny Grinko oluyor. Türkiye’de verdiği konserlerle kendine has bir dinleyici kitlesi yaratan ve piyano performansıyla ayakta alkışlanan Grinko, müzik yazarı Murat Beşer moderatörlüğünde gerçekleşen Yüz Yüze’de hayranlarıyla bir araya geliyor. Müzik listelerinde uzun süre liste başı olan Valse, Serenade ve Jane Maryam gibi birçok esere hayat veren Grinko, enstrümantal müziğin en başarılı isimleri arasında gösteriliyor.


En Son Eklenenler

bottom of page