top of page

Seda Sayan’dan “Acı Veriyor” yorumu



Seda Sayan 17 yıl önce Hande Yener ile programında seslendirdiği ‘Acı Veriyor’ şarkısını hayranlarından gelen yoğun istek üzerine single olarak yayınladı. Stüdyoya girerek şarkıyı kendine özgü tarzıyla kaydeden Seda Sayan’ın yorumu dijital platformlarda yerini aldı.

Seda Sayan 17 yıl önce programına konuk ettiği Hande Yener ile birlikte Yener’in ‘Acı Veriyor’ şarkısını seslendirmiş bu görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Seda Sayan, hayranları kendisinden bu şarkıyı isteyince onları kırmayarak stüdyoya girdi. Sözü ve müziği Altan Çetin, düzenlemesi Mustafa Ceceli imzalı şarkıyı kendine özgü sesi ve tarzıyla yeniden kaydetti.

Mahsen Yapım etiketi ve Seda Sayan yorumuyla dijital platformlarda yerini alan ‘Acı Veriyor’a Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde klip çekildi. Sayan klipte giydiği fuşya tonlarındaki pembe elbisesiyle Barbie’ye benzetildi.

Yaptığı televizyon programları, şarkıları ve dobra tarzıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son dönemde müzik kariyerine ağırlık verdi. Art arda yayınladığı şarkılar ile listelerde başarıdan başarıya koşarken 'Ah Geceler' gibi klasik şarkıları da sosyal medyada viral olmaya devam ediyor.

TikTok ve Instagram gibi platformlarda binlerce kez paylaşılan şarkılarıyla Z kuşağını da yakalayan Seda Sayan gençlerin sesine kulak veriyor.


En Son Eklenenler

bottom of page