top of page

Ogün Sanlısoy heyecanlı bekleyişi sonlandırdı


Türk rock müziğin sevilen yorumcusu Ogün Sanlısoy, dinleyicisinin heyecanlı bekleyişini beş yeni şarkıdan oluşan “Gel” ile sonlandırdı. Sony Music etiketiyle yayınlanan beş şarkının bulunduğu “Gel” ile sonbaharda yayınlanacak beş şarkılık “Git” ile bir albümde birleşecek şarkılar, “Gel-Git” albümünde hikayeyi tamamlayacak.

“Gel”in ilk şarkısı “İnan Buna”nın ardından, “Gelgit”, “Anlatsana”, “Biçare” ve “İllallah” da müzikseverlerin dinlemesine açılıyor. Şarkıların tamamında söz, beste ve düzenlemelerinde Ogün Sanlısoy imzası dikkat çekiyor. Sanlısoy, “Gel” için, “Kendi iç dünyamın dışa vurumunun yanı sıra, toplumsal ve sosyal olaylara dair hislerimi aktardım bu şarkılara” diyor.

Klipleri yapay zeka teknolojisiyle hazırlanıyor

‘2023 model bir rock albümü’ olarak arşivlere girecek olan Gel-Git, Ogün Sanlısoy’ın 8. stüdyo albümü olma özelliğini de taşıyor. Her zaman yenilikçi ve dikkat çeken işlere imza atan Ogün Sanlısoy, yeni albümün tüm kliplerini sırasıyla dinlemeye açarken, kliplerini de yapay zeka teknolojisi kullanarak hazırlatıyor.

“Gel”in çıkış şarkısı “İllallah”, EP ile aynı anda Ogün Sanlısoy Youtube kanalında yayında olacak.

En Son Eklenenler

bottom of page