top of page

Melis Karaduman “Son Perde” ile nefes aldırıyor


Bu sene yayımlanacak albümü öncesi Melis Karaduman, Garaj Müzik etiketli yeni single çalışması “Son Perde” ile yayında.

Alternatif sahnenin genç ve üretken isimlerinden Melis Karaduman, ilk albümü öncesinde yayımladığı son teklisi “Son Perde” ile içinde bulunduğumuz zor dönemlerde hissettiği hüznü, sitemi, kaygıları ve korkularını yansıtıyor.

Melis Karaduman’ın 2023 yılında yayımlamaya başlayacağı ilk uzunçalar şarkılarının öncesindeki son single olma özelliği taşıyan “Son Perde”nin prodüktör koltuğunda Kaan Arslan oturuyor. Şarkının görsel kreatif dünyası Merjek Kreatif ve Melis Karaduman tarafından oluşturulurken, fotoğraf ise Berkay Öktem ve Ahmet Emre Saka imzası taşıyor.

Yapım yönetmenliğini 3 Nisan tarihinde kaybettiğimiz gazeteci, yazar Tolga Akyıldız’ın üstlendiği “Son Perde” ayrıca, Akyıldız’ın yeni nesil genç müzisyenlerle yaptığı son yapım projelerinden biriydi.

Melis Karaduman, “Son Perde” şarkısını şöyle ifade ediyor:

“Yaşadığımız coğrafyada sürekli bir çıkış arayışı içerisindeyiz. Her geçen gün karanlığın içinde kaybolduğumuzu hissederken bizi çıkışa doğru götürecek ışığı umutla bekliyoruz. Ama bir yandan da sistemin içinde birilerinin kuklası olduğumuzu hissetmekten kendimizi de alıkoyamıyoruz. Konuşmaya mecalimizin kalmadığı şu zamanlarda bu şarkı bizlere bir nebze de olsa nefes aldırıyor.”





En Son Eklenenler

bottom of page