top of page

Lil Murda’dan Bağcılar sokaklarına albüm


Türkçe Hip-Hop ve Rap türündeki çalışmalarıyla sokakların sesi olan Lil Murda, kariyerinin ilk solo albümü olan Vidos’u Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.

Lil Murda'nın, doğup büyüdüğü Bağcılar sokaklarına ithafen hazırladığı Vidos isimli ilk solo albümü, yaklaşık 2 yıl süren özenli ve yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkıyor.

Lil Murda, içindeki isyanını şarkılarına yansıttığını söylediği Vidos albümünü kariyerinin önemli bir dönüm noktası olarak tanımlıyor.

Toplamda 8 şarkı bulunan albümde düet çalışmalara da imza atan Lil Murda’ya Ayaz Kardeş, UZİ, Heijan ve Mavi gibi kendi alanındaki önemli sanatçılar eşlik ediyor.

Albümün çıkış şarkısı olan ve UZİ’yle birlikte seslendirdikleri “GNG Freestyle 1” şarkısının ilginç videosu ise albüm çıkışı ile beraber yayınlandı. Çıkış şarkısının sözleri Lil Murda ve UZİ imzası taşıyan GNG Freestyle 1 şarkısının bestesi ise Doruk Çalışoğlu imzası taşıyor. Lil Murda'nın ilk solo albümü ''Vidos'' Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda.

En Son Eklenenler

bottom of page