top of page

Justice’ten “Generator”a çarpıcı klip


Justice’ten “Generator”a çarpıcı klip

Fransız elektronik müzik ikilisi Justice, "Generator" adlı şarkıları için çarpıcı bir müzik klibi yayınladı. Klip, insanlık ile mekanikliğin sınırlarını bulandırarak, iki humanoid robot arasında geçen cinsel ilişkiyi tasvir ediyor. Klip, şarkının disko ve hardcore tekno öğelerini mükemmel bir şekilde yansıtan görsel bir tamamlayıcı işlevi görüyor. Robotlar, derilerinden sıyrılıp mekanik yapılarına dönüştükçe, Justice ve yönetmen Léa Ceheivi'in, teknoloji çağında cinselliğin anlamını irdelediği görülüyor.

Ceheivi, "Seks kasedi gibi 2000’lerden kalma bir olguyu, bir rötuş ile kullanmak istedik. Kaba estetiği, kontrol eksikliği gibi. Evet, bizim dünyamızda, yapay zeka robotları da seks yapabilir ve 'la petite mort' yaşayabilir" sözleriyle anlatıyor.

Justice, geçtiğimiz ay Hyperdrama adlı heyecanla beklenen yeni albümlerinin duyurusuyla birlikte “Generator” ve eşlik eden tekli “One Night/All Night (Tame Impala ile birlikte)”'yı yayınladı. “One Night/All Night”, yeni Justice müziğine duyulan özlemi açıkça ortaya koyarak, KCRW'de iki hafta boyunca bir numaraya yerleşti ve Spotify'ın Top Song Debut US listesinde 8. sıraya yükseldi. Daha önce grup, bu yılın Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali'nde sahne alacağını duyurmuştu. Bu performans henüz görülmemiş yeni canlı şovlarının ilk gösterimi olacak. Etkinlik, bu yılki yoğun festival programlarına eklenirken, daha fazla konser tarihi de yakında duyurulacak.



En Son Eklenenler

bottom of page