top of page

I Musici, 10 yıl aradan sonra Türkiye’de


Avrupa’nın en köklü ve en uzun soluklu oda müziği topluluğu I Musici, yaklaşık 10 yıl aranın ardından Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. I Musici, 6 Nisan‘da CSO Ada Ankara’da konser verecek.

1955’te Antonio Vivaldi’nin ‘Dört Mevsim’ eserinin ilk stereo kaydını yapan ve günümüze kadar bu eserin 10 milyondan fazla kopyasını satma rekoruna sahip ikonik oda müziği topluluğu “I Musici”, son 70 yıldır klasik müzik tarihinde ilklerle ve başarılarla dolu çarpıcı geçmişleriyle klasik müziğin zirvesinde yer alıyor. Klasik müziğin efsanesi “I Musici” 70. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çıktıkları turnede ilk defa CSO Ada Ankara’da klasik müzikseverlerle unutulmayacak bir konserde buluşacak.

Prömiyer niteliğini taşıyacak bu konserde I Musici, ilk 70 yıl önce seslendirdikleri "Vivaldi’nin 4 Mevsimi”nin yeni düzenlemesi olan 2022 yılında ünlü müzik şirketi Decca etiketiyle çıkan “Vivaldi & Verdi - Le Quattrro Stagioni” albümünden Vivaldi ve Verdi dört mevsim üzerine yazdıkları ikonik çalışmalarının yepyeni versiyonlarını klasik müzikseverler için seslendirecek.


En Son Eklenenler

bottom of page