top of page

Hipersona’dan yeni single: singin 4 u!

Türk ikiz kız kardeşlerden kurulu pop punk/alternative rock grubu Hipersona, Arpej Yapım’dan yayınlanan yüksek enerjili şarkıları "singin 4 u!" ile yeniden karşımızda.

2018'de kurulan ve o günden itibaren ulusal ve uluslararası birçok büyük festivalde sahne alan, şarkıları ulusal ve uluslararası pek çok radyo istasyonunda çalınan ikili, yeni şarkıları ile yine çok iddialı.

"singin 4 u!" itiraflarla ve hoşlanmanın ilk kez dile getirildiği o andaki gerginlik ve heyecanla dolu tatlı bir aşk şarkısı. Şarkı, cesur sözleriyle dinleyenlere "karnında kelebekler uçması" hissini yaşatıyor. "singin 4 u” enerjik rock soundunun içerisinde güçlü davullar, gitarlar ve melodik altyapılar barındırıyor. Bununla birlikte, bu kadar kuvvetli enstrümanlara rağmen yine de hala bir "pop" tınısına sahip.

Şarkının altyapısı için BBC Introducing’te şarkıları çalmış olan prodüktör Harry Price a.k.a HUXTER ile çalışıldı ve mix-mastering İngiltere’den Scott Cooper tarafından yapıldı.

Daha önce yayınladıkları "Satellite" İngiltere'nin en büyük radyolarından olan Radio X'te ünlü DJ John Kennedy tarafından "THE HOT ONE" ve "THE BIG ONE" olarak çalınan Hipersona, "tRoubLeMaKer" ile başarısını perçinledi. "tRoubLeMaKer" Kanada radyosu olan KB Radio'da "Top 50 Songs of 2022" listesinde 5. olarak seçildi. Şarkılarının yanı sıra yaptıkları coverlar ile de dikkatleri çektiler. Dünyaca ünlü K-Pop gurubu BTS'ten coverlanan "Butter", sosyal medyada uluslararası düzeyde dikkat çekti. Ünlü müzik dergisi "ROLLING STONE" yazarı Jae-Ha Kim, sosyal medyasında cover ilgili yazı yayınladı.


En Son Eklenenler

bottom of page