top of page

Feridun Düzağaç ve Umut Kuzey’den “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” düeti


Türk rock müziğinin güçlü isimlerinden Feridun Düzağaç, son konserinde sahnesine Umut Kuzey’i davet ederek “Barış Manço’nun “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” şarkısını birlikte söyledi.

“Alev Alev”, ”Beni Bırakma”, “Dipteyim Sondayım Depresyondayım”, “FD” gibi hit parçalarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Feridun Düzağaç, Ataşehir’de bulunan Milyon Performance Hall İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. 30 yıllık müzik kariyerinde geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendiren Feridun Düzağaç, sahneye Umut Kuzey’i davet etti. Barış Manço’nun “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” şarkısını birlikte söyleyen Feridun Düzağaç ve Umut Kuzey, konseri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Umut Kuzey, Feridun Düzağaç’ın kendisi için çok özel bir insan olduğunu belirterek, “Aynı memleketliyiz, ondan dolayı da benim için ayrı özeldir kendisi. Feridun Abi Türkiye’nin çok önemli sanatçılarından biridir. Festivallerde de hep beraber şarkılar söyledik. Umarım bundan sonra da ömrümüzün sonuna kadar Feridun Düzağaç dinleyeceğiz” dedi.



En Son Eklenenler

bottom of page