top of page

Dua Lipa’nın yeni albümü “Radical Optimism” yayınlandı



Rekor üstüne rekor kırarak son yılların en fazla ses getiren süperstarı Dua Lipa, ''Radical Optimism'' isimli yeni albümünü Warner Records UK etiketiyle yayınladı.

Üç Grammy ve yedi Brits ödülüne sahip olan Dua Lipa’nın 3 tanesi geçtiğimiz aylarda yayınlanan toplamda 11 şarkıdan oluşan yeni albümü ''Radical Optimism'', sanatçının 3’üncü stüdyo albümü olma özelliğini taşıyor. Future Nostalgia'da daha çok disko, dans-pop ve elektro pop türünde çalışmalarla gördüğümüz ve her çalışması hit olan Dua Lipa, Radical Optimism albümünde daha farklı türler ve öğeler kullanarak müzikseverleri şaşırtıyor.

Sanatçı, albümün kendinde bir itici güç oluşturduğunu söylerken; konfor alanımızdan çıktığımızda ve rahatsız edici bir durumda kaldığımızda nasıl uyumlandığımız üzerinde durmak istediğini dile getiriyor. Başımıza gelen her kötü ve yanlış olayda bir sebebin olduğunu düşünen ve olayları iyimser bir bakış açısından ele almayı tercih eden sanatçı, albümün ismini de bu iyimserlik tarafından koyuyor.

'Radical Optimism'' albümü, hit şarkılarıyla tüm dünyayı etkisi altına alan 28 yaşındaki yıldızın son dönemde ürettiği 97 çalışması arasından özel olarak seçtiği şarkılardan oluşuyor. Albümden “Houdini” “Training Season” ve “Illusion” gibi şarkılar geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Albümün çıkış şarkısı ise “These Walls” olarak belirlendi.

Dua Lipa'nın yeni albümü Radical Optimism, Warner Records UK etiketiyle ve Warner Music Türkiye desteğiyle yayında.



En Son Eklenenler

bottom of page