top of page

Cem Yenel’den yeni şarkı: Kalbi Taştan


“Seni O Gökyüzüne Ben Koydum” şarkısıyla viral olan ve büyük bir başarı yakalayan Türk pop müziğin gözde erkek vokallerinden Cem Yenel, ''Kalbi Taştan'' isimli yepyeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun üstlendiği şarkının söz ve bestesi Cem Yenel'in kendisine ait. Ozan Çolakoğlu ile çalışmanın hayallerinden biri olduğunu ve kendisiyle çalışmak için Barcelona'ya gittiğini söyleyen Cem Yenel, şarkının oluşum hikayesini şu sözlerle anlatıyor:

''Ozan abiye elimdeki tüm şarkıları dinlettim. Hepsini sevdi ama Kalbi Taştan'ın aralarında ayrıştığını söyledi. Stüdyoda çok kıymetli üç gün geçirdik. Birbirimizi daha iyi tanıdık ama zamanımız kısıtlı olduğu için son güne kadar nakarat tamamlanmayacak diye çok korkuyordum. Son gün ona bunu söylediğimde 'Bana 10 dakika ver' dedi, kulaklığını taktı ve 10 dakika sonra hayatımda duyduğum en güzel pop nakaratı hazırdı. En özel tarafı da çok mütevazi olması ve benim tüm fikirlerimi dinleyip denemesiydi. Hep 'bilmem deneyelim' dedi. Her şeye müdahale eden biri olarak en az şekilde konuşmaya çalıştım çünkü o bir efsane ve güvenle şarkımı ona teslim ettim. Müzikal hayatımın en özel 3 günüydü.''

Klipte dört farklı Cem karakteri

Hareketli bir pop şarkısı olan Kalbi Taştan'ı aynı zamanda kliplendiren Cem Yenel, şarkının klibi ile ilgili, ''Kalbi Taştan'ın klibinde 4 farklı Cem’i oynuyorum. Garson, sanatçı, güvenlik ve talihsiz erkek arkadaş. Klipten çok fazla spoiler vermek istemem ama kız her seferinde beni başka bir Cem’le aldatıyor. Bu klibimde yönetmen koltuğunda Cem Kılıç oturdu. Hem sevdiğim bir arkadaşım hem de uzun zamandır işlerini beğendiğim ve beraber çalışmak istediğim bir isimdi. Klibin senaryosunu ben yazdım ve aslında bu senaryoyla kendime yeni bir challenge yükledim. 4 farklı karakteri aynı mekanda 4 farklı styling ile oynamak çok yeni bir tecrübeydi” dedi.

Cem Yenel'in yeni şarkısı Kalbi Taştan, Warner Music Türkiye etiketiyle 1 Aralık itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında.

En Son Eklenenler

bottom of page