top of page

Beste Açar’dan yeni single: “Kim Seviyo”



Türk pop müziğinde emin adımlarla ilerleyen Beste Açar, sözü müziği kendisine ait “Canım Seni Çekiyor” ve Şehrazat imzalı “Timsah Gözyaşları” şarkılarının hemen ardından yepyeni bir tekli ile hayranlarının karşısına çıktı.

“Kim Seviyo” adını taşıyan Fann Records etiketli teklinin sözü Yazgın Kaçak, müziği Elmir Qasimov’a, düzenlemesi ve mix’i Osman Çetin’e, mastering’i Emre Kral’a ait. Arabesk ezgili trap pop bir şarkı olan Kim Seviyo’nun video klibi, aynı zamanda şarkının sözlerini de yazan Yazgın Kaçak yönetmenliğinde 9 saat süren çekimler sonunda tamamlandı.

Kar Beyaz gibi pop müziğin klasik şarkılarından birine imza atan Beste Açar, Türk pop müziğin dev ismi Kayahan’ın kızı olarak babasının bıraktığı bayrağı gururla taşıyor.

Beste Açar, “Kim Seviyo” ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Şarkımızı dinlememiz, çıkış tarihine karar vermemiz derken planladığımız her şey saat gibi işledi. Eş zamanlılığın mucizesiyle her şey olması gerekenin ötesinde oldu ve dinleyicilerle buluşuyor bile. Kim Seviyo, ayrılıklar sonrası kendi kendine hesaplaşmanın naif ve zarif bir yorumu. Kalpleriyle akıllarının, ruhumla buluştuğu muhteşem bir uyum içinde çalıştığım yeni müzik rehberlerime teşekkür ediyor, herkesin keyifle dinlemesini diliyorum."


En Son Eklenenler

bottom of page