top of page

Ayça Özefe “Tek Beni Sev” dedi

Ayça Özefe, yeni şarkısı “Tek Beni Sev” ile dinleyiciyle buluştu. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan şarkının sözü ve bestesi Ayça Özefe’ye, düzenlemesi ise Orçun Ayata’ya ait.

Aşkın ve sevginin asla hafife alınamayacak kadar değerli olduğunu hatırlattığı şarkısıyla ilgili Ayça Özefe, “Aşk, çok değerli. Herkese harcanabilen bir duygu olmamalı. Bundan yola çıkarak karşımdaki insana seslendim aslında. Her şeyin değerini kaybedince anlıyoruz ama bilmediğimiz, yaşamadığımız ve basitleştirdiğimiz duygular zaten değerli değilse bir anlam ifade etmiyor. İlişkilerde bazı insanların kendi doğruları o kadar keskin ki duruma başka açıdan baktığında dahi değişmeyen bir alışkanlıkla davranma içgüdüsü var. Bir yandan da o insanın doğrusunu kendi doğrusu gibi benimseyen bir taraf. İnsanın kendi kendini kandırması, karşındakine kanması ve daha kendini tanımaması da bir diğer konu olarak nakaratta işlendi” ifadesini kullandı.

Şarkının sound’u ve sözleriyle dinleyicinin içine işleyecek bir çalışma olan “Tek Beni Sev”, klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yayında.



En Son Eklenenler

bottom of page