top of page

Alkera’dan albüm habercisi: “Kan Revan”


Alkera’dan albüm habercisi: “Kan Revan”

Alkera'nın Mayıs ayında çıkacak ilk uzunçalar albümü 'Zamanın Ötesine'nin çıkış parçası 'Kan Revan' yayınlandı.

Türkçe sözlü progressive metal türünün güçlü gruplarından Alkera, Nefes Records etiketli, Mayıs ayında çıkacak 10 şarkılık albümü ‘Zamanın Ötesine”nin kapağını açtı. Albümün dinleyicilerin beğenisine sunulan çıkış parçası “Kan Revan”, video klibiyle birlikte tüm dijital müzik platformlarında yayında.

“Kan Revan” teklisinin sözleri grubun aynı zamanda vokali olan Onur Çobanoğlu'na, bestesi ve aranjesi ise Alkera elemanlarının tümüne ait.

Davul kayıtları İstanbul North Müzik Stüdyoları'nda Semih Soyaltın, Serhat Soyaltın, Gökhan Manav, Efe Aydoğan tarafından, diğer kayıtlar ise Alkera’nın kendi stüdyolarında alındı. Albümde mix ve mastering aşamalarını ses mühendisi olarak Ertuğrul Gül tamamladı. 

Kan Revan, konsept albümde yer alan ana karakterin bütün iyi ve kötü duygularını, kendi içindeki kötüyle mücadelesini ve ona teslim olma dürtüsüne karşı duruşunu anlatan, yanlışın da "bize" ait olduğunu öne süren bir deneyim. Albümdeki karakter aslında herhangi bir insan.

MOI sahnede çekilen, grubun performans görüntülerinden oluşan ‘Kan Revan’ın video klibinin yönetmenliğini Sarper Karataş üstlendi. Kurgu ve color aşamaları, Ali Göktürk ve Okan Heptaş (Flod) tarafından yapıldı. Teklinin ve albümün kapak tasarımlarını Özkan Durakoğlu gerçekleştirirken grup fotoğrafları Oğuzhan Üstün tarafından çekildi.







En Son Eklenenler

bottom of page