top of page

Alex Oxlade-Chamberlain’in eşi Perrie Edwards’tan solo müzik kariyeri


Alex Oxlade-Chamberlain’in eşi Perrie Edwards’tan solo müzik kariyeri

2010’ların İngiliz pop sansasyonu, ünlü kız grubu Little Mix ile tanınan Perrie (Edwards) uzun zamandır beklenen ilk solo single'ı 'Forget About Us'ı nihayet müzikseverlerle paylaştı!

"Forget About Us", Perrie'nin Ed Sheeran ve efsanevi söz yazarı David Hodges ("Because of You"-Kelly Clarkson, "A Thousand Years"-Christina Perri) ve Steve Solomon ile birlikte yazdığı acı-tatlı, yüksek tempolu bir pop şarkısı. Perrie'nin solo kariyerine girişini kutlayan parça sanatçının çarpıcı vokal yeteneğinin altını çiziyor.

Dünya onu, 3 Brit Ödülü'ne sahip bir grup olan Little Mix'in kendine güvenen Perrie'si olarak tanıyor olabilir. Ancak, tüm zamanların en çok satan kız gruplarından birindeki deneyimi, özünde utangaç olan ve muazzam yeteneklerinden emin olmayan genç bir kız için de dönüştürücü olmuş. Daha önce Perrie, yeteneklerine güvenmediği için Little Mix'te şarkı yazmaktan kaçınmasına rağmen yaklaşan ilk albümü üzerinde çalışırken, kapsamlı şarkı yazma katkıları kendisini bile şaşırtmış.

Perrie'nin yaratılış sürecinde büyük rol sahibi olduğu bu eklektik albümde rock n roll'dan etkilenen çocukluğuna, motown'a, diskoya, country'ye, 80'lere ve elbette parlak, cesur pop müziğine selamlar var. Birleştirici unsur ise Perrie'nin her melodi ve notayla korkusuzca boğuşan güçlü, yükselen vokalleri.

Perrie Edwards, solo kariyeriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Artık solo bir sanatçı olarak kayıtlara girmek ve ne istediğimi ve ne hissettiğimi söyleyebilmek muhteşem bir deneyim. Daha önce bunu yapabilecek özgüvene sahip değildim ama bu süreç kendime inanmamı ve tüm farklı duygularımı ve hayatımın farklı kısımlarını keşfetmemi sağladı."


En Son Eklenenler

bottom of page