top of page

Adamlar’dan beklenen EP: Harekete kimse mâni olamaz. Part II”

“Harekete kimse mâni olamaz” diyerek sound dünyasında bambaşka kapıları aralayan Adamlar, uzun süredir beklenen Part II’yi dinleyiciyle buluşturdu.

“Albümün devamı” olarak beklenen “Harekete kimse mâni olamaz. Part II”, devam niteliğinde olmayan, bizleri uzun ve döngüsel bir yolculuğa çıkartan tınılara sahip. “Harekete kimse mâni olamaz. Part II”de söz ve müzikleri Tolga Akdoğan’a ait olan şarkıların düzenlemesinde yine Tolga Akdoğan ile Emre Malikler imzası bulunuyor.

“HAYRET” ŞARKISINA DİKKAT ÇEKİCİ KLİP!

EP’nin çıkış şarkısı “Hayret” için oluşturulan klipte, son aylarda adından sıkça bahsettiren yapay zeka ile görsel oluşturma teknolojilerinden yararlanıldı. Klibin oluşturulmasında 4 ayrı yapay zeka uygulaması kullanıldı ve bu uygulamaların çıktıları geleneksel post prodüksiyon yöntemleri de katılarak bir araya getirildi. Videonun yönetmenliğini New York’ta yönetmenliğe başladıktan sonra İstanbul’a dönen Cem Adıyaman üstlendi.

“Harekete kimse mâni olamaz. Part II” Sony Music Türkiye işbirliği ile tüm platformlarda, “Hayret” şarkısının klibi ise Adamlar YouTube kanalında yayınlandı.



En Son Eklenenler

bottom of page