top of page

Ceren Gündoğdu “ Bi’ Daha da Sevmicem” diyor


Türkçe popun yükselen kadın sanatçısı Ceren Gündoğdu, 2024 yılında yayınlayacağı, tamamı kendisine ait şarkılardan oluşacak 2. stüdyo albümünden bir yeni şarkıyı daha dinleyiciyle paylaştı.

Ceren Gündoğdu, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Bi’ Daha Da Sevmicem”i, 90’ların Türkçe Pop’undan aşina olunan nostaljik soundl’ların, vurucu melodilerin ve yalın sözlerin bir bileşimi olarak tanımlıyor.

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’nin eski şarkılarına selam çakan parçanın prodüksiyonu Polen’e ait. Co-Prodüktör koltuğunda ise yine Ceren var.

Ceren Gündoğdu yeni şarkısıyla ilgili olarak, “Bize yetersiz ve değersiz hissettiren hiç bir yerde durmayalım diye yazıldı bu şarkı. İnsan bazen kendine şaşıyor. Onca hayal kırıklığına rağmen nasıl da olduğu yere çakılı kaldığına hayret ediyor. Nasıl izin verdim ben buna diyor. Ama oluyor işte. Bal gibi de oluyor. Ve tuhaf ama gerçek olan şu ki; bazen de sıkışıp kaldığımız karanlığın içinden çıkmak bir saniyeye bakıyor. Vakti gelince yola düşülüyor” yorumunu yaptı.

Ayvalık’ta çekilen klibin yönetmen koltuğunda Onur Cabi yer alıyor. Kapak fotoğrafı Murat Kahya, kapak tasarımı ise Berkcan Okan imzalı. Kayıt, mix ve mastering’de de sanatçının uzun soluklu yol arkadaşı Akın Erdem Kadız yer alıyor.


Comments


En Son Eklenenler

bottom of page